SEVEREK YEDİĞİM ÇORBALARDAN BİRİ OLAN BU ÇORBANIN TARİFİNİ SİZİNLE PAYLAŞMAK İSTEDİM BİLİYORUM ÇOĞUNUZDA BİLİYORSUNUZDUR ÇOKTA LEZİZ YAPIYORSUNUZDUR BUDA BENİM YORUMUM
MALZEMELER
BAKLİYATLI YAYLA ÇORBASI
YEMEK KAŞIĞI TEPELEME YOĞURT
YEMEK KAÇIĞI 2 YEMEK KAŞIĞI UN
YARIM DEMET TAZE NANE
BİR BÜYÜK ÇORBA KASESİ HAŞLANIP KABUĞU
SOYULMUŞ NOHUT
BİR YUMURTA SARISI
YARIM BAY BARDAĞI HALİS YAĞ
TUZ
YAPILIŞI
DERİN BİR KASEDE UN YUMURTA SARISI YAĞI VE YOĞURDU HİÇ BÜRÜZ KALMICAK ŞEKİLDE ÇIRPIN ÖLÇÜ OLARAK BARDAĞIN RESMİNİ ÇEKTİM ÇÜNKÜ BENİM KULLANDIĞIM BARDAK BÜYÜK TAHMİNİ NORMAL BARDAKTAN 2 ÖLÇÜ ALIYOR 4 BARDAK SUYU AZAR AZAR EKLİYEREK KARIŞIMI PÜRÜZSÜZ BİR ŞEKİLDE SUYLA AÇIN
BU KARIŞIMA HAŞLANMIŞ NOHUT VE BUĞDAYI İLAVE EDİN ÇOK HARLI ATEŞ OLMAYACAK OCAĞIN ORTA GÖZÜ İDEAL
BİR YANDANDA NANELERİ İNCE İNCE KIYIN
ÇORBABANIZ KAYNAMAYA BAŞLADIKTAN 1/2 DK SONRA NANELERİ İLAVE EDİN
AFİYET OLSUN
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder